Monday, April 18, 2016

Livram Pizza in Sectorul 4

Activitatea firmei noastre se axeaza pe producerea si livrarea de pizza in sectorul 4, atat la domiciliul clientului cat si la sediul firmei. Scopul nostru este satisfacerea cererilor clientilor prin furnizarea de preparate gustoase si prestarea de servicii de calitate. Pentru realizarea scopurilor propuse, pe langa producerea si realizarea la comanda a diferitelor tipuri de pizza si livrarea acestora la domiciliul sau firma clientului, Brassio ofera si mancare gatita, salate, paste, in functie de comanda primita. Pretul produselor cuprinse in meniul nostru este acceptabil.

Livrare pizza Sector 4

Firma noastra produce si livreaza mai multe feluri de pizza (Brassio, Carbonara, Carnivora, Diavola, Margherita, Quattro Formaggi, Tonno, Quattro Stagioni si multe altele, vezi www.brassio.ro). Pizza va fi produsa si livrata in mod corespunzator, astfel incat gustul si calitatea se vor pastra pana ce comanda ajunge la consumator. Avantajul competitiv il constituie raportul calitate - pret, rapiditatea de servire si livrare, diversitatea produselor.

Pentru pastrarea pozitiei pe piata si extinderea ariei de clienti, firma noastra si-a propus sa adopte o strategie indreptata spre: calitatea desavarsita a produselor si livrarea lor in cel mai surt timp posibil, diversificarea si pretul cat mai avantajos, servicii accesibile pentru toate categoriile sociale. 

Brassio pune accent pe CALITATE, PRET CONVENABIL, SERVIABILITATE, LIVRARE LA TIMP SI RESPONSABILITATE in tot ceea ce face. Produsele solicitate vor fi livrate direct consumatorului, in urma unei comenzi telefonice. Livrarea acestora in sectorul 4, in raza pietei alese, va fi efectuata in circa 30-50 min, in functie de conditiile din trafic. Va asiguram ca preparatele isi vor pastra calitatile specifice.

Seriozitatea cu care tratam fiecare comanda este cartea noastra de vizita!

VIZITATI WWW.BRASSIO.RO !